Doi băieți, de 16 și 17 ani, din Dumbrava Roșie, au fost reținuți de polițiști, pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis.

La data de 23 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 66 de ani, din localitatea Dumbrava Roșie cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul din curtea imobilului”, a declarant agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Imediat după sesizare, polițiștii au demarat investigațiile și, în scurt timp, au reușit identificarea celor implicați în comiterea faptei. Astfel, s-a stabilit că, în noaptea de 22/23 iulie a.c., doi tineri de 16, respectiv 17 ani, din localitatea Dumbrava Roșie, ar fi pătruns în curtea locuinței bărbatului în cauză, de unde ar fi sustras un autoturism staționat, dar neasigurat, pe care l-ar fi abandonat ulterior pe raza localității Dumbrava Roșie”.

După o noapte petrecută în Arestul Poliției Neamț, cei doi tineri au fost conduși astăzi, 24 iulie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

 

Articolul precedentPrimăria şi Salubritas anunţă că încep operaţiuni de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare
Articolul următorAgapia: Stâlpi rupţi şi cabluri căzute pe şosea