Mai mulţi cetăţeni din comuna Agapia ne-au sesizat faptul că mai mulţi stâlpi rupţi şi cabluri ce aparţin societăţii Telekom pun în pericol viaţa locuitorilor din localitate.

Şi, într-adevăr, câţiva stâlpi stau să cadă pe şoseaua care leagă satele Agapia şi Văratec, iar mai multe cabluri stau înşirate pe şosea.

Am sunat şi noi la cei de la Telekom, dar nicio rezolvare. Sunt câţiva stâlpi care mai au un pic şi cad pe şosea. Doamne fereşte să cadă unul chiar în clipa când merge cineva pe stradă. E nesimţire curată a celor de la Telekom. De fapt stâlpii sunt ai Telekom-ului dar sunt închiriaţi celor de la UPC. Să vină să rezolve problema, până nu se ajunge la o nenorocire”, ne spune un cetăţean revoltat din Agapia.

Pe acest subiect am luat un punct de vedere şi de la viceprimarul comunei, Mihai Vasiliu: „Am făcut nenumărate sesizări către Telekom, dar degeaba. Situaţia persistă de aproximativ o lună de zile. E o bătaie de joc la adresa oamenilor din comună. Sesizări au făcut şi cetăţenii dar degeaba, după cum se vede. Ba chiar noi primăria am şi legat nişte stâlpi rupţi, ca să evităm vreun accident neplăcut”.

C.T. STURZU

Articolul precedentDoi puști din Dumbrava Roșie se ”distrează” furând mașini
Articolul următorCazuri de COVID-19 la Mănăstirea Văratec
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.