0:00

Drumuri săteşti şi comunale din Dochia şi Cândeşti urmează să fie asfaltate cu finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. Primarii celor două comune vor merge la Bucureşti pentru semnarea contractelor, care va avea loc mâine, 8 martie. Valoarea finanţării pe fiecare dintre aceste proiecte este de 13,3 milioane de lei. În cazul comunei Dochia, primarul Iulian Cornel Iacob spune că se continuă asfaltarea în satul Dochia, „capitala” comunei, pe străzile laterale, pe o lungime de 7,5 km, cele principale fiind deja asfaltate. Finanţarea a fost aprobată pe data de 21 februarie.

Doi primari nemţeni vor semna contracte prin programul Anghel Saligny, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe la Cândeşti pleacă spre Capitală primarul Daniel State, însoţit de viceprimarul Aurel Acristinei, pentru a semna atât contractul prin programul „Anghel Saligny”, aprobat cu data de 27 februarie, cât şi un altul prin PNRR.

Doi primari nemţeni vor semna contracte prin programul Anghel Saligny, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Cu finanţarea pe Anghel Saligny continuăm asfaltările pe drumuri comunale şi săteşti laterale, cu o lungime de 14,6 km şi ajungem astfel la 80% din drumurile comunei asfaltate. Vom mai semna un contract prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, prin care vor fi realizate 10 staţii de autobuz inteligente, dar şi stâlpi de iluminat inteligenţi, cu conectare Wi-Fi la internet”, a precizat viceprimarul Aurel Acristinei. (Angela Croitoru)

Articolul precedentCazier din neglijență
Articolul următor“Ninja“ de la păcănele a fost încătușat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.