Cazier din neglijență, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO tânără pietreancă de 21 de ani a fost condamnată penală după ce a provocat un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane, dar nu a anunțat polițiștii. Totul s-a întâmplat pe 1 septembrie 2021, la o trecere pentru pietoni, când șoferița nu a acordat prioritate de trecere unei femei care traversa, aceasta fiind călcată pe picior.

A oprit mașina, a întrebat dacă totul e în regulă, apoi și-a văzut de drum. Autoturismul a fost depistat de polițiști în parcarea unui supermarket în mai puțin de o oră, a fost identificată cea aflată la volan, aceasta nefiind sub influența alcoolului.

Femeia a fost pusă sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului accidentului. La audieri a recunoscut fapta, a susținut că nu și-a dat seama de impact și a crezut că a atins doar umbrela pietonului. Judecătoria Piatra Neamț a aplicat o pedeapsă de 1 an și 4 luni de închisoare pentru care s-a dispus suspendarea. Decizia instanței de fond nu este definitivă.

(G.S.)

Articolul precedentTârgu Neamț: o autoutilitară parcată într-o curte a izbucnit în flăcări
Articolul următorDoi primari nemţeni vor semna contracte prin programul Anghel Saligny
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.