0:00

Cazier din neglijență, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO tânără pietreancă de 21 de ani a fost condamnată penală după ce a provocat un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane, dar nu a anunțat polițiștii. Totul s-a întâmplat pe 1 septembrie 2021, la o trecere pentru pietoni, când șoferița nu a acordat prioritate de trecere unei femei care traversa, aceasta fiind călcată pe picior.

A oprit mașina, a întrebat dacă totul e în regulă, apoi și-a văzut de drum. Autoturismul a fost depistat de polițiști în parcarea unui supermarket în mai puțin de o oră, a fost identificată cea aflată la volan, aceasta nefiind sub influența alcoolului.

Femeia a fost pusă sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului accidentului. La audieri a recunoscut fapta, a susținut că nu și-a dat seama de impact și a crezut că a atins doar umbrela pietonului. Judecătoria Piatra Neamț a aplicat o pedeapsă de 1 an și 4 luni de închisoare pentru care s-a dispus suspendarea. Decizia instanței de fond nu este definitivă.

(G.S.)

Articolul precedentTârgu Neamț: o autoutilitară parcată într-o curte a izbucnit în flăcări
Articolul următorDoi primari nemţeni vor semna contracte prin programul Anghel Saligny
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.