0:00

Doi lucrători din cadrul Poliției Neamț au dat dovadă de prezență de spirit și au intervenit rapid la un incident care putea avea urmări grave. S-a întâmplat în dimineața de 17 martie, în jurul orei 08:30, când un echipaj din cadrul Postului de Poliție Bârgăuani, care se deplasa pe calea Romanului din municipiul Piatra-Neamț, a observat că de sub capota unui autoturism, aflat în deplasare, ieșeau flăcări.

“Polițiștii au intervenit prompt, dirijând autoturismul în afara părții carosabile și asigurând locul pentru a nu pune în pericol alte persoane sau bunuri, iar cu ajutorul extinctoarelor, din dotarea autospecialei de poliție, au lichidat incendiul“, anunță IPJ Neamț.

Doi polițiști, pompieri de ocazie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSalvatorii sunt agent șef adjunct Ciofoaia Ioan-Alexandru și agent de poliție Nicorescu Bogdan din cadrul Postului de Poliție Bârgăuani. Trebuie menționat faptul că, în urmă cu circa o lună, pe 11 februarie, aceeași polițiști au improvizat un garou și au salvat viața unui bărbat de 38 de ani, ce avea secționată artera brahială (AICI). (G.S.)

Articolul precedentDeclarația de avere a celor care vor conduce Consiliul Județean Neamț după Ionel Arsene
Articolul următorAnunț. Autoutilitară de vânzare la super ofertă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.