accident-21Patru persoane au fost rănite în cele trei accidente rutiere, petrecute în județul Neamț, în ziua de 26 octombrie.

Primul a avut loc pe strada General Dăscălescu din Piatra-Neamț, unde o tânără de 22 de ani din Piatra Șoimului, care conducea un autoturism, a lovit un bărbat de 27 de ani, din Piatra-Neamț, care traversa pe trecerea pentru pietoni. Conducătoarea auto și-a continuat deplasarea după accident și a fost depistată ulterior de către polițiști. Ea va fi cercetată pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Tot în Piatra-Neamț, dar pe strada Dimitrie Leonida, a fost accidentat un bărbat de 64 de ani din Roznov care, însă, a traversat neregulamentar. El a fost acroșat de un autoturism condus de un șofer de 60 de ani din Piatra-Neamț.

Ultimul accident s-a petrecut la ora 23:20,  pe DN 2, în afara localității Săbăoani, unde un autoturism care circula pe DJ 207B, condus de un bărbat de 34 de ani din Trifești, a intrat direct în drumul național, fără să acorde prioritate unei mașini, conduse de un băcăuan de 26 de ani. În urma impactului, ambii șoferi au fost răniți. (C.M.)