accident-21Patru persoane au fost rănite în cele trei accidente rutiere, petrecute în județul Neamț, în ziua de 26 octombrie.

Primul a avut loc pe strada General Dăscălescu din Piatra-Neamț, unde o tânără de 22 de ani din Piatra Șoimului, care conducea un autoturism, a lovit un bărbat de 27 de ani, din Piatra-Neamț, care traversa pe trecerea pentru pietoni. Conducătoarea auto și-a continuat deplasarea după accident și a fost depistată ulterior de către polițiști. Ea va fi cercetată pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Tot în Piatra-Neamț, dar pe strada Dimitrie Leonida, a fost accidentat un bărbat de 64 de ani din Roznov care, însă, a traversat neregulamentar. El a fost acroșat de un autoturism condus de un șofer de 60 de ani din Piatra-Neamț.

Ultimul accident s-a petrecut la ora 23:20,  pe DN 2, în afara localității Săbăoani, unde un autoturism care circula pe DJ 207B, condus de un bărbat de 34 de ani din Trifești, a intrat direct în drumul național, fără să acorde prioritate unei mașini, conduse de un băcăuan de 26 de ani. În urma impactului, ambii șoferi au fost răniți. (C.M.)

Articolul precedentCe-au mai găsit procurorii DNA în averea lui Pinalti
Articolul următorProprietarii în străinătate, apartamentul prădat de hoți
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.