0:00

Doi noi ofiţeri de Investigaţii Criminale la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe astăzi, 18 iulie, colectivul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ are doi noi colegi, proaspăt veniţi de pe băncile academiei, specializaţi pe acest domeniu.

„Noii colegi au fost primiţi de către conducerea I.P.J. Neamț care i-a întâmpinat cu un mesaj de bun venit. Cei doi poliţişti îşi vor începe activitatea la Biroul de Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț. Aceştia vor fi îndrumaţi de colegi cu experienţă care le vor ghida paşii pentru a deveni buni profesioniști. Conducerea I.P.J. Neamț le transmite tinerilor colegi succes în activitate şi îi asigură de tot sprijinul în ceea ce priveşte îndeplinirea noilor atribuţii”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Timp de un an de zile, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore profesional, un poliţist cu experienţă care să îi sprijine în primele activități din noua lor carieră.

A.C.

Articolul precedentVIDEO. Bărbat înecat în Bistrița
Articolul următor„Ce vor românii” în varianta AUR, la Piatra-Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.