0:00

Doi nemţeni suspectaţi că au furat bijuterii în valoare de 2 miliarde lei vechi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Cei doi nemțeni și un ieșean au fost reținuți pentru 24 de ore, după audierile și perchezițiile de astăzi, precizează IPJ Iași.

Potrivit presei ieșene, ieșeanul ar fi un cunoscut interlop local, iar lovitura, în care ar fi fost sustrasă mai mult de o jumătate de kilogram de aur, ar fi fost dată la vila unui patron de săli de jocuri din Iași.

Doi nemţeni suspectaţi că au furat bijuterii în valoare de 2 miliarde lei vechi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘtire inițial: Astăzi, 5 ianuarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat 8 percheziții domiciliare, în județele Iaşi şi Neamţ, într-un dosar penal de furt calificat din locuință.

Din primele cercetări, poliţiştii ieşeni au stabilit că „în seara zilei de 21 decembrie 2021, doi bărbați din județul Neamț, ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din comuna Tomești, de unde ar fi sustras bani în lei și valută, bijuterii din aur, ceasuri și obiecte vestimentare, prejudiciul estimat fiind de peste 200.000 lei“.

Doi nemţeni suspectaţi că au furat bijuterii în valoare de 2 miliarde lei vechi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCinci persoane au fost conduse la sediul poliției ieşene pentru cercetări.

La acțiune au participat luptători ai SAS Iași, polițiști din cadrul IPJ Neamț și jandarmi ai IJJ Iasi, cu suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Iași.

Angela Croitoru

Articolul precedentProfesorii din Neamț primesc măști FFP2, donate de Altex
Articolul următorPedepse tot mai aspre în Neamț pentru soferii care conduc sub influența alcoolului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.