Un tânăr de 29 de ani, din Petricani, judeţul Neamţ şi-a pus capăt zilelor, spânzurându-se într-o magazie din spatele casei, ieri seară, 6 aprilie, în urma unei certe mai aprige cu iubita lui. Convins că va fi părăsit, tânărul a recurs la acest gest.

Iubita, care nu mai ştia nimic despre el de ceva timp, a sunat la 112 cerând ajutorul. Un echipaj de poliţie a făcut verificări acasă la acesta, l-a găsit atârnând în ştreang, iar rigiditatea cadaverică deja se instalase, semn că era mort de câteva ore bune. Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Poliţiştii au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, iar ancheta va dezvălui care au fost circumstanţele exacte ale morţii.

Tot ieri, un alt bărbat, de 40 de ani, din Săbăoani, a fost găsit de mama sa, o femeie de 67 de ani, inconştient, spânzurat în casă. Echipajul de poliție sosit la faţa locului a constatat că acesta era mort, fără să aibă urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului. Şi în acest caz urmează să fie efectuată necropsia. Iar poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal de ucidere din culpă.

Angela Croitoru

Articolul precedentA ars o baracă din curtea Spitalului de Psihiatrie din Roman
Articolul următorBiblioteca Kirileanu a organizat Săptămâna Cărții pentru copii și tineret