0:00

Doi nemțeni au ignorat semnalele Poliției, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi nemțeni, unul de doar 15 ani, sunt cercetați penal după ce au avut probleme în trafic. Ambii au ignorat semnalele regulamentare ale polițiștilor, fiind urmăriți de polițiști. Pe 11 octombrie, după lăsarea întunericului, în jurul orei 21:30, anchetatorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au apelat la semnal acustic și luminos pentru oprirea unui autoturism.

Conducătorul auto nu s-a conformat, fiind urmărit pe o distanță de aproximativ 2 km, acesta îndreptându-se spre lunca Bistriței, pe un teren neamenajat, unde a abandonat mașina, fiind identificat la o distanță de aproximativ 500 de metri față de aceasta”, anunță Poliția Neamț. Când a fost prins, s-a aflat și motivul pentru care bărbatul de 51 de ani, din Rediu, a fugit. Rezultatul la etilotest a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cam la același moment, o situație similară a avut loc la Pângărați, polițiștii efectuând semnal regulamentar de oprire pentru o motocicletă ce se deplasa către Stejaru. Motociclistul și-a văzut de drum, fiind depistat ulterior în localitatea Pângărăcior. Verificările au stabilit că vehiculul nu era înmatriculat și era condusă de un minor de 15 ani. Evident, acesta nu avea permis de conducere.

(G.S.)

Articolul precedentÎnșelăciune online în numele Hidroelectrica
Articolul următorȘtire actualizată. Judecător reținut pentru fapte de corupție
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.