Poliţiştii de la Roman caută doi minori de 14, respectiv 17 ani, care au plecat din Complexul de Servicii ”Familia Mea”, în ziua de 16 mai, și n-au mai revenit. Florin Bogdan Nechita și Mihai Fernando Butnariu nu sunt la prima ”evadare” de acest gen.

Butnariu are înălţimea de 1,77 m, greutatea de 62 de kilograme, corpolență atletică, ochi verzi-albăstrui, păr șaten închis. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu blugi negri și hanorac negru, și încălțat cu adidași negri.

Nechita are înălţimea de 1,60 m, greutatea de70 de kilograme, ochii albaștri și păr blond. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni de trening gri, hanorac gri, și încălțat cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceștia, în continuare efectuându-se activități specifice în vederea depistării lor”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”.

C.M.