reclama autocenter

Doi tineri din Horia au primit mandate de arestare, pentru 30 de zile, după ce au comis mai multe furturi în Roman. Ei au fost reținuți, în noaptea de 9 spre 10 mai, după o acțiune a polițiștilor. Cei doi au 27, respectiv 31 de ani.

Persoanele în cauză ar fi pătruns în balconul locuinței unui tânăr de 24 de ani, de unde ar fi sustras mai multe obiecte vestimentare în valoare de 600 de lei”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”În noaptea de 5 spre 6 mai a.c., tinerii ar fi pătruns în boxele imobilelor ce aparțin a doi bărbați de 70, respectiv 72 de ani, din Roman, de unde ar fi sustras diverse bunuri”.

Polițiștii au reușit să recupereze 90 % din prejudiciul produs de cei doi hoți, după care i-au reținut pentru 24 de ore și i-au prezentat procurorului de caz, care a înaintat instanței propunerea de arestare.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbații în cauză, iar în cursul zilei de ieri, au fost prezentați instanței de judecată, care a admis măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman în dosarul de urmărire penală nr. 1318/P/2020 şi, în consecinţă dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11 mai 2020 şi până la data de 09 iunie 2020, inclusiv a inculpatului ȘLEAPCĂ LUCIAN ADRIAN, aflat în stare de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Neamţ, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat. În temeiul art. 223 alin. 2 teza a II-a CPP, art. 225 şi art.226 CPP dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11 mai 2020 şi până la data de 09 iunie 2020, inclusiv a inculpatului GAGICA IONUȚ, , aflat în stare de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Neamţ, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat”, a decis instanța.

C.M.

Articolul precedentJudețele cu cele mai multe cazuri COVID în ultimele 24 de ore din Moldova
Articolul următorParamedicul Cristinel Nichifor va fi înmormântat fără onoruri militare