0:00

Doi băieți, în vârstă de 3 și 4 ani, din Podoleni, au fost aduși la spital, împreună cu bunica lor, după ce s-au intoxicat cu fum. Ajutorul medical a fost solicitat la 112 sâmbătă, 12 ianuarie, aproape de ora 4:00.

Doi copii din Podoleni intoxicați cu monoxid de carbon, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Echipajele cu asistent medical au preluat o femeie, de 57 de ani, intoxicată cu monoxid de carbon și hipertensiune arterială, și doi copii, de 4 și de 3 ani, la fel, intoxicați cu monoxid de carbon, ce au fost predați la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț”, potrivit asistentei șefe Luminița Rozoschi, de la Serviciul de Ambulanță Neamț.

Doi copii din Podoleni intoxicați cu monoxid de carbon, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCopiii au primit îngrijirile necesare în secția pediatrie a spitalului de urgență. „Cei doi băieți au primit tratament cu oxigen în terapie intensivă, la Pediatrie și, fiindcă starea lor nu era gravă și s-a ameliorat, au fost externați în aceeași zi. Femeia adusă cu salvarea, împreună cu ei, nu era nici ea în stare gravă și a fost îngrijită în UPU, apoi externată”, a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, directorul medical al SJU Piatra Neamț. (C.I.)

Articolul precedentBătrân mort în casă, găsit abia când vecinii n-au mai suportat mirosul
Articolul următorEste semineul o solutie ieftina pentru incalzirea locuintei?
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.