0:00

Doi bărbați împușcați pentru că s-au plâns de prețul strugurilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 2 octombrie, într-un târg din Frumoasa, comuna Balcani din Bacău, doi bărbați, de 37 și 50 de ani, au fost împușcați unul în gât, celălalt în abdomen, după o ceartă cu doi alți doi bărbați din Vrancea care vindeau struguri.

Victimele, la rândul lor vânzători de struguri, au protestat nemulțumiți de prețul practicat de ceilalți doi bărbați. Pe fondul acestui conflict, un bărbat, de 49 de ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care era însoțit de un altul, de 31 de ani, din aceeași localitate, a scos un pistol cu bile de cauciuc și i-a împușcat, conform informațiilor furnizate de Inspector principal Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Răniții au fost transportați la spital, iar cei doi agresori au fost prinși de către polițiști și conduși la sediul Poliției Municipiului Moinești, pentru audieri.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău urmează să ajungă la locul cercetărilor, în târgul de struguri.

Polițiștii din Moinești au deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

Angela Croitoru

Articolul precedentBărbat prins în flagrant într-un liceu în timp ce vindea droguri unui minor
Articolul următorZiua Internațională a Persoanelor Vârstnice sărbătorită la Centrul de Îngrijire și Asistență din Târgu Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.