Doi bărbaţi, unul de 33 de ani şi celălalt de 43 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti, diupă 3 percheziţii efectuate în ziua de 21 martie, pentru a le proba activitatea infracţională – tentativă la furt calificat și violare de domiciliu în municipiul Roman.

Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 12 spre 13 martie 2021, doi bărbați de 33, respectiv 43 de ani, ar fi dezactivat sistemul de alarmă al unui imobil din municipiul Roman, iar prin forțarea unei ferestre ar fi pătruns în incinta acestuia, de unde ar fi sustras mai multe echipamente electrice, pe care le-ar fi abandonat la ieșirea din imobil”, a precizat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „În continuare activității infracționale, aceștia ar fi pătruns prin forţarea porţii de acces într-o altă locuință, în urma cercetărilor efectuate constatându-se că nu au fost sustrase bunuri sau valori. De asemenea, în cursul aceleiași nopți, ar fi pătruns fără drept în curtea unui alt imobil, părăsind la scurt timp locul faptei”.

După ce-au fost reţinuţi 24 de ore, cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, care a dispus plasarea lor sub control judiciar pentru 60 de zile.

C.M.

Articolul precedentAlți 40 de nemțeni pozitivi la coronavirus. Sunt 3.743 cazuri noi, din puțin peste 13.000 de testări
Articolul următorEugen Țapu Nazare:  ”Puterea PNL Neamț nu stă într-un singur om, ci stă într-o echipă”