0:00

Comitetului Național de Coordonarea Vaccinării a decis un set de reguli potrivit cărora începând din prima zi de școală, 13 septembrie și până pe 15 noiembrie, în școli se va derula vaccinarea anti covid. Regulile sunt valabile și pentru studenți și cadrele didactice și nedidactice universitare.

Vor fi echipe mobile, dar vaccinarea se va face și în cabinetele medicale școlare. „Până la data de 10 septembrie, pentru învățământul preuniversitar, și până la finalul lunii septembrie pentru sistemul universitar, specialiști direcțiilor de sănătate publică județene respectiv a municipiului București, în colaborare cu reprezentanții unităților de învățământ vor identifica spațiile pentru asigurarea procesului de vaccinare. Persoanele vaccinate vor fi înregistrate în Registrul Electronic Național de Vaccinări (RENV) și vor primi adeverințe de vaccinare”, se arată în document.

Serurile folosite pentru vaccinarea elevilor sunt Pfizer și Moderna. Toate informațiile pe acest subiect se regăsesc în comunicatul pe care îl publicăm integral.

07.09_Informare de presa vaccinare in unitatile de invatamant cncav

 

Articolul precedentZilele orașului Târgu Neamț la a XXXI-a ediție
Articolul următorVideo. Foto. Clipe de coșmar la un incendiu din Viișoara