Doamnele e gingașe!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Din cejeul de la noi se simte că s-o sfințit cu ceva, că domnele pomenite de noi prin rubrica asta s-o împăcat. Adică doamna secretar Dana și gingașa doamnă vice beau cafele împreună și pun țara la cale, că au treabă multă să face un regulament de ordine interioră pentru instituție. Acuma, din ce știm noi, regulamentu` ăsta este făcut în mare parte, dar n-o apucat, drăguțu de el să treacă prin cel consil, lucru pe care gingașa doamnă vice o promis, că o să-l face să trece cu chiuituri. Rămâne să vedem cum o să fie primit, că mai este oameni care trudesc cu tot cu ghilimele și mare lucru dacă nu o să se bășice o seamă dintre ei pe motiv dă discriminare gheboasă ori suprasolicitări, că cele două doamne au neuronu` abraș și cam șltiu cu ce se manâncă munca la berou, bașca plecatu` cu actele-n târg de dimineață și întoarse la terminarea programului.

Dinspre partidu` unde este prezidentă la damele den județ gingașa doamnă vice, se aude că doamna se pregătește intens pentru a se aburca  funcție mai sus în beroul permanent la damele den pesedeu. Că doamna e fleașcă de competențe și se prezentează ca un candidat serios la foncții. Acuma, se pare că aripa feminină den pesedeu o luat de bună zicerea președintelui lor că are nevoie de un contracandidat de calibru, ca să simtă și el că este o democrație, așa că doamnele lucrează intens la doctrini și statute. Pe de altă parte, dacă la domnu` Ponta e greu de răzbătut, doamna vice nu s-ar da înapoi de la o trântă de alegeri cu junele șăf pă județ, că și așa domnia sa se plimbează prin fel de fel de locuri dar numai la șădinți, nu. Deci, stimată doamnă vă dorim mult vânt din pupa și inspirație la alegerea foncției de partid.

Spioneta noastră cu dinți de aur și vuiton sub aripă ne-o dat de veste că sapă la un subect foarte erect, al instituțiilor care au de dat locuințe dă serviciu. Că știe toată lumea că astea sunt cu ciubote roșii și la prima trecere prin liste se observează niște dume pă persoană fizică cu case de pleașcă și acareturi pe măsură. Acuma, noi așteptăm să videm care o să fie dat în pribegie, că vreo duzină de șefi, dacă nu mai bine, e vorba să dea cu suptsemnatu` pe tema atribuirii acestora, așa că vin vemuri vesele pentru o seamă de contemporani. Cumătru` zice că poate să fie o sperietoare, ca o seamă de creștini beneficiari ai favorurilor au cam scos jujăul de pe gât și mare lucru să nu degușeze lucruri interesante pentru oamenii care te scoală dimineața fără să te întrebe dacă ai băut cafeaua. Dar noi suntem pe felie.

Articolul precedentGuvernul ţine cu dinţii de indemnizaţiile persoanelor cu handicap
Articolul următorAddenda la articolul “Biserica de lemn din satul Pluton”