dna iasi 02ACTUALIZARE: Procurori DNA Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise în perioada 2014 – 2015, se precizează în comunicatul oficial al instituţiei. Ancheta, care viza iniţial Consiliul Judeţean Iaşi, s-a extins şi spre sediile unor firme din Iaşi şi din Bucureşti.

“În cursul zilei de 18 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate în municipiul București și județul Iași, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Iași”, se precizează în comunicatul oficial al DNA. (ZCH NEWS)

cj iasi
CJ IAŞI

ŞTIRE INIŢIALĂ: Procurorii DNA au descins, miercuri dimineață, 18 noiembrie, la sediul Consiliului Județean Iași, fiind vizați reprezentanții Asociației pentru Dezvoltare Intercomunitară EuroNEST. “Au venit să verifice documente privind achiziția de pubele și autospeciale pentru Inspectoratul Situații de Urgență. Deocamdată nu știu mai multe informații”, a declarat pentru Agerpres, Victorel Lupu, vicepreședinte CJ cu atribuții de președinte interimar. Procurorii DNA au descins pentru a doua oară la CJ în cursul acestui an. În luna aprilie, procurorii de la anticorupție au descins la CJ Iași pentru a verifica modul în care s-a derulat o licitație privind tipărirea unor materiale de promovarea Iașiului. În urma acestei descinderi, președintele Cristian Adomniței și două angajate ale Consiliului, dar și un reprezentant al firmei care a câștigat licitația, au fost arestați. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE Cu bile noi, Guvernul Cioloș a fost validat de Parlament! DECLARAŢII POLITICE
Articolul următorValuri de reclamaţii la Protecţia Consumatorilor! Cetăţeni nemulţumiţi de calitatea serviciilor!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.