pietricica turism

Zilele astea, băieții de la DIICOT i-o imitat pe cei de la trei litere și o descins într-o locantă din urbe, prilej cu care o făcut oarece iureș care o dus la stricatul umor jocuri ale unor domni din lumea bună, trecuți, ce-i drept de prima tinerețe, dar cu preferințe pentru june pline de calități fizico-afective și darnice pe deasupra. Inutil să mai zicem că doamnele de acasă nu știu decât că o fost multe ședințe și oameni chitroși care le țin consorții până la ceasuri mici la treabă. Acuma sunt două vești pentru cei ce o fost pe la pensiunea Dana, una bună și una …hai să zicem interesantă. Prima zice că fetele au avut analizele la zi și-s sănătoase, iar a doua conține rezultatele monitorizării acestor domni vreme de doi ani de zile.

 După campania asta cu strigăte, ridicări, judecăți și toate cele ale politicii și după negocierile purtate la ceas de seară prin București, s-o împărțit lumea. O seamă e vorba să închidă ochii și să puie ștampila unde zice șăfu, altă parte merg pe principiul frăției cu dușmanul îngerilor până trece valul și alta o să facă, ce-o făcut și la primul scrutin, adică o să meargă la o bere. La noi agitația mare e pe la șăfii de partide mici. Unii se miră de numărul de voturi luat fără să miște un deget și nu pricep cum, iar cealantă parte îs nervoși, pentru că trebe să iasă în fața membrilor și să-i convingă să puie ștampila pe cel ce până mai ieri era de scris pe toacă, lucru care nouă ni se pare proba maximă de abnegație politică.

 Recentul scandal cu retrocedarea pădurilor începe să cuprindă tot mai multă lume, semn că pelteaua se lățește. Mai exact, fostul prifect de la noi de pe vremea faptei care face obiectu scandalului, vesel peste măsură în vremea aceea, acuma este deosebit de trist. Oamenii care se ocupă de treaba asta l-o chemat să deie cu suptsemnatu la instituția cu trei litere, unde se știe, că nu este foarte agreabil de stat. Acuma din ce știm noi, în apărarea domniei sale ar fi zis că, el n-o făcut decât să execute ce i s-a cerut, punct. Oricum, chestiunea e destul de groasă și așteptăm să vedem până unde se fac ridicările, pentru că vorba zice că peștele de la cap se strică și de la coadă se mănâncă. Videm.

1 COMENTARIU

  1. Unde esti tu Tepes doamne…ca punand mana pe ei,cei din Maratei…(apropo,unde a disparut jojo ,comentatorul de serviciu?)

Comments are closed.