0:00

DJTS se desfiinţează, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* „Este doar un proiect, dar 99% se va aplica”, a declarat şeful sportului şi tineretului nemţean, Gheorghe Paisa

Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Neamţ nu este ocolită de reorganizare. Taberele vor trece în subordinea unei Direcţii special constituite a Ministerului Tineretului şi Sportului, iar Sportul şi Tineretul de la judeţ se vor regrupa într-un oficiu.

„Este doar un proiect, dar 99% se va aplica”, a declarat directorul DJTS Neamţ, Gheorghe Paisa. „Nu este o măsură care vizează strict aceste Direcţii judeţene. Proiectul face parte din reorganizarea teritorială, care presupune apariţia Regiunii Nord-Est”.

Reorganizarea presupune şi reducerea posturilor. La Tineret şi Sport ar rămâne cinci persoane, dintre cele 12, cu tot cu personalul de la financiar-contabil, care lucrează în prezent în aceste compartimente.

Şi de la Tabere vor pleca salariaţi. Pentru că sunt nerentabile, cele din Neamţ s-ar putea închide, cu excepţia taberei de la Oglinzi. (M.D.)

Articolul precedentMartiri ai temniţelor comuniste: “Sfântul închisorilor”
Articolul următorConcert vocal dedicat Zilei Internaționale a vocii

6 COMENTARII

 1. Cu un sac de ciment si un om se putea da fata macar scarilor ca arata deplorabil cum sa fii director la asa cazatura mi-ar fi rusine si din banii mei as face ceva de ochii lumii macar dar e mai buna delasarea .

 2. Guvernarea USL face acelasi lucru ca guvernarea Boc numai ca o face camuflat. Prin regionalizare mii de oameni isi vor pierde locurile de munca si vor ajunge soimeri! Din ce o sa va mai plateasca acesti oameni taxele si impozitele din care traieste statul roman? Vorbiti ca a scazut somajul, dar vorbiti strict de aceia care iau ajutorul de somaj, pe cei care nu muncesc si nu primesc ajutor de somaj nu-i pune nimeni la socotela!!!

 3. Cum dracu un analfabet ca Ceausescu a dezvoltat industria si economia, iar acesti scoliti cu facultati si multa carte nu fac altceva decat sa distruga tot? In 20 de ani au furat si distrus tot

 4. De ce nu sunt rentabile taberele din Piatra Neamt si se doreste inchiderea lor ,ca doar suntem oras turistic??

  Este o mare greseala sa se inchida. taberele locale Copii din judet si tara asteapta cu multa nerabdare sa fie oaspetii orasului.. Un bun gospodar-director-va reisi sa rezolve pozitiv acest aspect.

  Actualul director se vede ce bun manager este dupa aspectul exterior al cladirii..scari pereti..deeriorati…etc Putine reparatii erau necesare dar..cine sa le faca??
  D-ule primar Stefan, zilnic treceti pe langa aceasta cladire..de pe str Stefan cel Mare Nu v-a sarit in ochi estetica cladirii.. Stim ca iubiti sportul..dar se pare ca numai cel de la ……Stadion??

  Asteptam ”curatenia ”de primavara si la angajatii neproductiv de la Primaria Piatra Neamt…

 5. Fara ca combat afirmatiile mai sus comentatorilor, fac cateva precizari:
  1. In aceasta cladire, DJTS este doar chirias.
  2. Directorul actual a revenit in functie de vreo 5 luni, asadar pentru starea taberelor trebuie intrebat predecesorul.

 6. Ptr paduraru mihai,
  2– spuneti numele directorului de dinainte . Se merita sa il cunoastem.

  1–chiar daca au stat in chirie..totusi primaria putea impreuna cu directorul sa repare treptele si un var pe peretii cladirii…

  Sustinem sportul ptr copilasi.
  Echipa Ceahlau si Unic poate fi sustinuta prin alte metode..nu de la bugetul orasului…

Comentariile sunt închise.