O mașină a ars ca o torță, azi noapte, 4 octombrie, în parcarea din spatele magazinului Petrodava, în Piatra-Neamț. Proprietara autoturismului dar și câțiva locatari de la blocurile din zonă au ieșit și au încercat să dea o mână de ajutor, până la venirea pompierilor. Flăcările au fost observate târziu și deja se vorbea de răzbunarea unui soț neîmpăcat cu ideea divorțului și a partajului.

Pe la ora 23, în urma solicitării la 112, a ajuns echipajul de pompieri și a intervenit pentru stingerea incendiului. Când au ajuns militarii, arderea era generalizată. „A existat riscul ca incendiul să se propage la alte două autoturisme. Incendiul a fost lichidat, cauza probabilă de producere a incendiului fiind acțiunea intenționată”, potrivit lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Ceea ce martorii incidentului au bănuit, pompierii au stabilit, fără dubiu. Prin urmare, polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar penal de distrugere prin incendiere, potrivit agentului Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Până astăzi, 5 octombrie, suspectul încă nu a fost găsit, pentru a fi audiat, dar polițiștii continuă cercetările.

C.I.

Articolul precedentPeste 300 de bolnavi cu Covid internați și încă 4 decese înregistrate în Spitalul Județean Neamț
Articolul următorCOD GALBEN Furtuni în 5 judeţe din Regiunea Nord-Est