Un tânăr de 29 de ani, din comuna Bodești, a comis 5 infracțiuni în aceeași zi: 13 mai. În momentul de față, el este cercetat pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului, distrugere și violare de domiciliu. Verificările făcute de polițiști au început după ce un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Borlești, care se afla în localitatea Ştefan cel Mare la volanul autoturismului său, a reclamat că o mașină de culoare gri l-a acroșat și n-a oprit.

A distrus un stâlp, a șifonat o mașină și s-a ascuns în curtea unui sătean, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În urma activităților efectuate, polițiștii au identificat, în localitatea Ştefan cel Mare, autoturismul de culoare gri, care era avariat și care nu avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare. În urma verificărilor a rezultat că la volanul autoturismului în cauză s-ar fi aflat  bărbatul de 29 de ani, din Bodeşti, care ar fi pus în circulaţie autoturismul, având plăcuţele cu numerele de înmatriculare retrase”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Restul surprizelor au venit ulterior: polițiștii au stabilit că tânărul nu are permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice,  condiții în care a pierdut controlul asupra autovehiculului, a distrus un stâlp al reţelei telefonice şi a fugit de la faţa locului. S-a gândit că scapă dacă se ascunde în curtea unui sătean, dar n-a făcut decât să se mai aleagă cu o acuzație, și anume aceea de violare de domiciliu. După ce-a fost depistat, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, și a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice. (C.M.)

Articolul precedentISU Neamţ reia recrutarea pentru „Salvator din pasiune”
Articolul următorSpitalul Neamț: Bani de salarii sunt, dar SIUI n-a validat internările de zi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.