politie-girofarO fată de 14 ani din Roznov, care a plecat de acasă din seara de 12 noiembrie, și de atunci nu mai știe nimeni nimic despre ea, este căutată de poliție de trei zile, de când familia i-a reclamat dispariția. Deocamdată, fără niciun rezultat, așa încât oamenii legii cer sprijinul celor care știu unde poate fi Bianca Georgiana Horciu.

„Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând cercetarea la fața locului, cât și celelalte investigații pentru identificarea minorei”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

„Minora are 1,55 metri, înălţime, constituţie atletică, păr șaten, lung și ochii negri. La data dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans, o bluză gri și purta o pereche de adidași de culoare roșie”.

Oricine poate oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei este rugat să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție. (C.M.)

Articolul precedentTÂRGU-NEAMŢ: Proiect pentru anveloparea termică a blocurilor
Articolul următorAtenție mare la țeparii care promit locuri de muncă în afară!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Suna aiurea, dar am cautat dupa nume aceasta fata pe o retea de socializare…. am intrebat-o daca e ok….printre altele, mi-a zis ca da si ca s-a intors acasa….. nu sunt sigura ca nu e altcineva pe contul ei…. voi cei de la zch.ro nu ati aflat nimic de starea ei?

Comments are closed.