0:00

Polițiștii cer sprijinul oricărui cetățean care deține informații despre locul în care s-ar putea afla un tânăr de 26 de ani, din Gîrcina, care a plecat de acasă la începutul lunii mai, în localitatea Bilbor (Harghita), și nu s-a mai întors.

„Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că la data de 11 mai persoana dispărută ar fi fost observată în timp ce se deplasa pe jos, pe o stradă din localitatea Huedin, judeţul Cluj”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Dispărut de două săptămâni, poliția cere sprijin, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ziua dispariției, Andrei Teoharie purta o șapcă albă, era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albastră, pantaloni maro și încălţat cu adidaşi albi, având pe cap o şapcă albă.

Tânărul are înălţimea de 1,60 metri, greutatea de 65 kilograme, ochii albaştri, faţa ovală, părul şaten, tuns scurt și tenul măsliniu. Singurul semn particular este o pată maronie la încheietura braţului drept.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la găsirea bărbatului căutat este rugată să sune la 112. (C.M.)

Articolul precedent37 de liceeni moldoveni avertizați de ITM Neamț
Articolul următorȘi amendat, și fără lemn, și fără mașină
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.