ionut glodeanu disparutPoliţiştii caută un bărbat de 38 de ani din Dulceşti, care a dispărut de acasă în Vinerea Neagră, înainte de Paști, pe 10 aprilie 2015, şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic despre el. Pentru că Ionuţ Glodeanu a mai plecat şi în alte rânduri de la locuinţa părinţilor săi din satul Cârlig, comuna Dulceşti, rudele s-au dus la poliţie abia pe 15 iunie, când au văzut că nu se mai întoarce.

«S-a stabilit că bărbatul obișnuia să plece de la domiciliu fără să anunţe rudele, iar de cele mai multe ori se deplasa cu trenul, anterior fiind localizat pe raza municipiilor Bucureşti, Satu Mare, Baia Mare, Iaşi şi Sibiu», a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. «La momentul dispariţiei, bărbatul purta pantaloni negri din tercot, un sacou de culoare neagră, fiind încălțat cu ghete negre, iar asupra sa avea suma de 400 lei».

Ionuţ Glodeanu este înalt de 1,72 m, cântăreşte aproximativ 70 kg, are ochii negri, părul şaten, tuns scurt, şi nu are semne particulare. Poliţişti de investigaţii criminale fac verificări pentru a-l depista, iar cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea lui sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

C. MIRCEA