0:00

Directorul economic de la Drupo s-a făcut polițist, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIrina Maria Știrbu, fostul director economic al Drupo Neamț, s-a clasat prima la concursul de ocupare a unei funcții de ofițer principal II în cadrul Serviciului de investigarea a criminalității economice din IPJ Neamț.

Ea a obținut nota 10 la evaluarea performanțelor fizice (notă care n-a contat, însă, pentru rezultatul final, ci doar a stabilit cine sunt candidații care trec de proba eliminatorie) și 9,40 la testul scris. Pentru funcția de ofițer II a fost cea mai mare concurență, înainte de proba finală rămânând în cursă 17 candidați. Cealaltă funcție, de ofițer IV n-a fost ocupată, pentru că singura candidată care s-a calificat până în finală n-a obținut minim 7 la testul scris, ci doar 6,40. Tot neocupat a rămas și postul de agent în specialitatea financiar, unde au fost trei candidate, dar toate au luat note foarte mici (5,80; 4,75 și 4,60).

La specializarea informatică de gestiune, unde s-a înscris și fratele comisarului șef Paul Tablan, concursul a fost câștigat de Laurențiu Blaj, care a lucrat până acum ca operator la 112. El a obținut nota 9,20 la testul scris (ținut la București), iar Sebastian Vasile Tablan a luat 8,60. Fratele lui Paul Tablan este absolvent de facultate de informatică și lucrează în cadrul Serviciului cabinet, unde va rămâne și de acum încolo, cel puțin până la următorul concurs la care se va hotărî să participe. (C.M.)

Articolul precedentFOTO Un nou magazin ALTEX la Piatra Neamţ
Articolul următorNeamț: „Birou de informații” pentru cei care vor să înființeze sau să dezvolte o afacere
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.