Profesorul Eusebiu Popa, cel care a înființat primul club de rugby feminin din România (Venus RIFIL), a primit o diplomă de apreciere din partea Consiliului Local Piatra Neamţ. Decernarea acesteia a avut loc în cadrul şedinţei legislativului local de joi, 30 ianuarie.

Diplomă de apreciere pentru prof. Eusebiu Popa, mentorul „Mâtzelor Negre”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Așa cum mi-a povestit, în activitatea sa de antrenor, dl. Eusebiu Popa s-a ghidat după o serie de valori sociale şi afective: pasiune, disciplină, curaj, spirit de echipă și integritate, care reprezintă materia primă pentru acest sport. Aceste valori le respectă și în viața de zi cu zi și se străduie să le insufle și copiilor pe care îi antrenează. Vă felicit, domnule profesor, pentru eforturile pe care le depuneți pentru promovarea rugbyului și a sportului în general în rândul tinerilor și pentru exemplul pe care îl oferiți tinerei generații!”, a spus primarul Dragoş Chitic.

Diplomă de apreciere pentru prof. Eusebiu Popa, mentorul „Mâtzelor Negre”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn interviu cu profesorul Eusebiu Popa se poate lectura pe pagina de internet a „Mesagerului de Neamţ”. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentÎntâlnirea grupului „Semințe cu suflet” la Biblioteca „Kirileanu”
Articolul următorPrimăria Piatra-Neamț-proiecte finanțate din fonduri europene și guvernamentale aprobate în 2019 și 2020
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.