0:00

Din ciclul ”o scrisoare pierdută”!: USL Neamţ a intrat în săptămâna patimilor!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

  • convocarea USL Neamţ solicitată de liberali să aibă loc azi, ar putea fi blocată de UNPR
  • Culiţă Tărâţă spune că nu a primit nicio invitaţie, Dorinel Ursărescu zice că a trimis-o prin curierat
  • ”nu poţi merge la masa cuiva neinvitat”, a declarat preşedintele CJ şi UNPR Neamţ
  • ”secretariatul UNPR nu a dorit să primească invitaţia”, susţine Ursărescu care a preferat variant „curier” în locul celei „telefon”

USL Neamţ a intrat, astăzi, în săptămâna patimilor, sau, cum se mai spune, în săptămâna neagră. De altfel, în cadrul uniunii se pătimeşte de ceva vreme şi asta se vede în judeţ, sau mai bine spus nu se vede aproape nimic realizat prin votul consilierilor USL.

Divergenţele, în special dintre preşedintele UNPR şi CJ Neamţ, Culiţă Tărâţă şi deputatul Dorinel Ursărescu, preşedinte al PNL Neamţ, ar putea lua sfârşit săptămâna aceasta. Condiţia esenţială este ca aceştia să se întâlnească la aşa-zisa masă a negocierilor. Ursărescu a trimis invitaţii pentru o reuniune comună a preşedinţilor USL Neamţ – PSD, PC, PNL şi UNPR – care ar trebui să aibă loc în această după-amiază, de la ora 18.00, la un hotel din Piatra Neamţ. Şi totuşi…

Culiţă Tărâţă: Nu am primit nicio invitaţie!

Culiţă Tărâţă, preşedinte al UNPR Neamţ dar şi al Consiliului Judeţean spune că susţine iniţiativa colegilor din USL dar că nu a primit nicio invitaţie. Şi cum nu te poţi duce neinvitat la o întâlnire de asemenea calibru, Tărâţă spune că nu va merge după zvonuri că ar exista o astfel de şedinţă a USL Neamţ.

”N-am primit nicio invitaţie până acum. Dacă nu primesc oficial, nu am cum să mă duc. Dacă nu eşti invitat nu poţi merge la masa cuiva. Chiar subscriu la o treaba de genul acesta, doar să fiu invitat oficial. Sunt deschis la orice discuţie şi colaborare legate de bunul mers al judeţului nostru”, a declarat Culiţă Tărâţă.

Cu alte cuvinte, preşedintele UNPR şi CJ Neamţ nu va fi prezent la această întâlnire programată astăzi. Dar ce spune Dorinel Ursărescu…

Ursărescu: Secretariatul UNPR a refuzat invitaţia

Deputatul Dorinel Ursărescu, cel care a iniţiat în numele PNL Neamţ această întâlnire susţine că a trimis invitaţii, oficiale, direct la sediul celorlalte trei partide componente ale USL Neamţ. Surpriza a venit de la UNPR unde, după cum susţine Dorinel Ursărescu, invitaţia nu a fost acceptată de secretariatul partidului.

”Am trimis către toate partidele această invitaţie pentru că avem lucruri de discutat despre buna funcţionare a USL şi de strategii comune. Ştiu că a fost dusă şi la sediul UNPR o invitaţie dar nu a fost primită de cei de le secretariat. S-a încercat înmânarea acolo dar văd că lucrurile sunt mai reticente. De aceea am trimis invitaţia pe cale oficială, prin curierat. De altfel, noi am tot făcut invitaţii către UNPR încă din ianuarie, am trimis hârtii prin care solicitam alături de PSD şi PC, ca UNPR să se alăture majorităţii create”, a declarat deputatul Dorinel Ursărescu.

Preşedintele PNL Neamţ susţine însă că întâlnirea poate fi reprogramată când şi Culiţă Tărâţă va avea disponibilitatea.

”Dacă nu vine astăzi domnul Tărâţă, nu înseamnă că nu putem stabili o dată ulterioară. Suntem în epoca comunicaţiilor, cred că ne putem pune de acord să ne vedem în Piatra Neamţ. Sunt lucruri care ţin de buna funcţionare a USL, putem stabili şi o dată ulterioară de comun acord pentru a vorbi lucrurile pe care le avem în procotol, iar UNPR este parte a acestui protocol”, a adăugat preşedintele PNL Neamţ.

Altfel spus, USL Neamţ sau intră în săptămâna patimilor cu brio deşi putem vorbi de aproape un an al patimilor. Poate le va merge mai bine săptămâna viitoare, că tot va fi săptămâna luminată.

 Din ciclul ”o scrisoare pierdută”!: USL Neamţ a intrat în săptămâna patimilor!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

(G.A.)

 

Articolul precedentSe anunţă o nouă carte: „Urma” lui Adrian Alui Gheorghe
Articolul următorDeniile din această săptămână

3 COMENTARII

  1. curios lucru d-l Ursarescu stabileste intilniri numai pentru bunul mers al USL, dar niciodata pentru a lua in discutie soarta nenorocita a celor din acest judet
    DECI -Am trimis către toate partidele această invitaţie pentru că avem lucruri de discutat despre buna funcţionare a USL şi de strategii comune -SPUNE D-L URSARESCU

  2. Nu stiu ce mai vrea sa mai negocieze. Pana acum ce-a facut? Se gandeste numai la propriul interes, eu nu stiu cine il mai crede pe acest individ. Cine mai are incredere in el ca ar putea sa-si respecte vreun cuvant dat sau vreo intelegere, fie ea parafata cu semnatura si stampila.
    Intr-un an de zile puteau fi facute multe… dar cine are timp cand au razboaie de dus si orgolii puse inaintea interesului cetatenilor, cei care i-au votat, cei care au puterea. Ar fi bine sa nu uite asta.

Comentariile sunt închise.