Descoperă alături de Lidl că mesele sănătoase pot fi absolut delicioase, dacă alegi produse ecologice, dezvoltate din grijă pentru tine și pentru natură. De la iaurturi cremoase până la sosuri pentru paste, produsele eco de la Lidl îți sunt la îndemână începând de joi, 13 august.

Produsele ecologice de la Lidl sunt un strop de sănătate potrivit în orice moment al zilei. Astfel, îţi poţi începe dimineața cu o cafea bio (26,99 de lei) căreia îi poți adăuga lapte organic (3,94 de lei). Acesta este, de asemenea, o alegere ideală și pentru alimentaţia celor mici, întrucât li-l poți oferi la micul dejun alături de biscuiții cu ovăz (6,14 lei).

Dacă vrei să te asiguri că salatele tale au un gust deosebit, adaugă-le ulei de măsline ecologic (16,99 de lei). Poți alege și iaurtul ecologic ca o gustare bio, îl vei găsi la Lidl în trei sortimente delicioase – simplu (1,48 de lei), cu cireșe sau cu pere (1,74 de lei).

Pentru masa de prânz sau de seară poţi opta tot pentru rețete eco, preparând spaghete (4,39 de lei), farfalle sau fusilli (4,38 de lei), toate ecologice, cu sos bio (5,99 de lei) pentru paste. Poți alege dintre variantele Arrabbiata, Art Bolognaise sau Napoletano, sosul potrivit gusturilor tale. Încearcă și untul eco (8,78 de lei) sau ouăle eco (8,78 de lei), dacă vrei să prepari un desert natural.

De asemenea, la Lidl vei găsi suc de mere eco (5,26 de lei), care are 100% conţinut de fructe, pe care îl poţi savura cu ocazia unui picnic sau mese în familie.

Adaugă pe lista ta de cumpărături produsele eco de la Lidl și oferă-ți ție și celor dragi mese sănătoase, pregătite cu drag!

Articolul precedentCopil la un pas de moarte, după ce a băut diluant!
Articolul următorMuzeu scos din greşeală de pe lista monumentelor istorice! Vezi unde s-a întâmplat “minunea”!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.