Diana Ţigănaşu, bronz la Balcaniada de Atletism, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAtleta pietreană, Diana Ţigănaşu, elevă în clasa a XI-a la Liceul cu Program Sportiv din Piatra Neamţ, a cucerit medalia de bronz în proba de aruncare a discului, la Campionatele Balcanice rezervate juniorilor 2, care au avut loc, la finele săptămânii trecute, la Krusevac, în Serbia.

Medalia obţinută în Serbia este primul succes internaţional pentru eleva antrenorului Dan Cojocaru.

La Campionatele Balcanice din Serbia, Diana Ţigănaşu a fost însoţită şi de antrenorul de la CS Ceahlăul, Dan Cojocaru, care a făcut parte din staff-ul tehnic al delegaţiei României.

“Vreau să o felicit pe Diana pentru evoluţia de la Krusevac, unde a făcut un concurs bun la disc, reuşind să câştige medalia de bronz. Din păcate, la greutate a avut o aruncare puţin depăşită, care i-ar fi adus locul al doilea, iar în final s-a clasat pe poziţia a patra. A fost destul de greu pentru ea, am plecat vineri dimineaţă, la ora 9, din Bucureşti, şi am ajuns seara, tot la ora 9, la Krusevac, iar sâmbătă a aruncat în jurul orei 13, la disc, după care în jurul orei 15, la greutate. Nu este uşor la acest nivel, însă pregătirea fizică a ajutat-o foarte mult. Rezultatele sunt bune, dacă ţinem cont că a fost depăşită de sportive mai mari cu un an ca vârstă decât ea, dar şi pentru că se află în primul an de juniori 2”, a declarat profesorul Dan Cojocaru. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentApă cu presiune redusă la Piatra Neamţ, Roznov şi în trei comune
Articolul următorPERCHEZIŢII Circuit fiscal fictiv cu „iţe” în Iaşi şi Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.