Contribuabilii din cele patru orașe ale județului sunt așteptați la discuții organizate de Administrația Finanțelor Publice (AFP) Neamț pe marginea noutăților fiscale. Vor fi aduse în atenție nu doar reglementările privind plata defalcată a taxei pe valoare adăugată, care sigur interesează pe toți cei care sunt înregistrați ca plătitori de TVA, dar și ultimele modificări ale Codului Fiscal, normele privind impozitarea veniturilor din drepturi de proprietate intelectuală şi contracte civile, serviciile oferite de ANAF, precum și calendarul obligaţiilor fiscale care au mai rămas din luna septembrie 2017, potrivit anunțului publicat pe site-ul ANAF.

Dezbateri fiscale la Târgu Neamţ, Roman, Piatra Neamţ şi Bicaz! Vezi când şi unde!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrima întâlnire are loc marți, 26 septembrie, la Târgu Neamț, unde sunt așteptați 50 de contribuabili din zonă, începând de la ora 11:00, în sala casei de Cultură „Ion Creangă”, din bd. Ștefan cel Mare nr. 55. A doua întâlnire este programată miercuri, 27 septembrie, de la ora 11:00, în sala de ședințe a Primăriei Roman (Piața Roman-Vodă), unde sunt disponibile 70 de locuri pentru persoanele interesate din zona Roman. Joi, 28 septembrie, va avea loc întâlnirea de la Piatra Neamț, în sala de ședințe a AFP (intrarea din strada Privighetorii) fiind așteptate 170 de persoane, cu începere de la ora 11:00. Ultima discuție este programată la Bicaz, pentru vineri, 29 septembrie, cu cei interesați din această zonă. Întâlnirea este anunțată pentru ora 11:00, dar nu pot participa decât 15 persoane în sala pusă la dispoziție de Serviciul Fiscal Orășenesc, de pe strada Barajului, nr. 7.

Cei care doresc să ia parte la aceste dezbateri trebuie să se înscrie pe platforma ANAF, secțiunea Servicii online – Formular de contact, având posibilitatea de a menționa și întrebările, la care vor primi răspuns la aceste întâlniri. (C.I.)

Articolul precedentMedic şef de secţie acuzat de incompatibilitate
Articolul următorA fost purtător de cuvânt la ISU Neamţ, acum s-a întors ca şef!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.