Fostul purtător de cuvânt al ISU Neamț, care a condus vreme de un an și o lună Secția de pompieri Huși, s-a întors la Piatra-Neamț. Motivația a fost, inițial, de natură personală. Lt. Grancea a cunoscut o domnișoară, care s-a angajat la ISU, după plecarea lui la Huși, și cum are de gând să-și întemeieze o familie, a decis să se întoarcă. A dat examen pentru funcția de comandant al Detașamentului Piatra-Neamț, devenită vacantă după promovarea lt. col. Cătălin Leonte, și a reușit.

„Nu pot spune că nu mi-a plăcut la Huși, unde am fost adjunct, iar de la începutul acestui an am preluat atribuțiile de comandant, dar nu se compară situația operativă cu cea de la Piatra-Neamț”, a declarat lt. Andrei Grancea. „Și dacă tot aveam experiența de la ISU Neamț și cunoșteam oamenii, am decis să mă întorc. Dar primul motiv a fost cel personal”.

Pe lângă funcția de comandant, lt. Grancea o va gira și pe cea de purtător de cuvânt, cel puţin săptămâna aceasta, cât slt. Adrian Rotaru este în concendiu. (C.M.)

Articolul precedentDezbateri fiscale la Târgu Neamţ, Roman, Piatra Neamţ şi Bicaz! Vezi când şi unde!
Articolul următorS-a înfiinţat Asociaţia „Împreună pentru autostrada Ungheni – Iași – Târgu Mureș”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.