Deși a vrut să „fugă”, Eugen Pancu rămâne la Poliția Locală, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEugen Pancu, șeful Poliției Locale Piatra-Neamț, a vrut să „fugă” înapoi în rândurile Poliției Naționale, unde a activat cu ani în urmă. S-a înscris la concursul de ocupare a singurei funcții de ofițer destinată ocupării prin reîncadrare, dar a avut ghinionul să piardă, cu o notă foarte bună, însă insuficientă comparativ cu cei doi contracandidați ai săi. Eugen Pancu a luat 8,20 la testul scris și 10 la probele sportive, însă primul clasat a obținut 9,80 la test și 10 la evaluarea performanțelor fizice.

„Nu am vrut neapărat să plec de la Poliția Locală, cât mi-am dorit să mă testez, să văd, așa cum mai stau cu pregătirea”, a declarat Eugen Pancu. „S-au luat note mari, dovadă că au venit oameni buni la concurs. Rămân la Poliția Locală, unde este foarte multă treabă și primul lucru pe care vreau să-l fac este să refac efectivul, pentru că au plecat vreo 4-5 oameni la Poliția Națională”.

Eugen Pancu este șef al Poliției Locale Piatra-Neamț din ianuarie 2014, când a câștigat concursul pentru ocuparea funcției, surclasându-l pe Iulian Jugan, care i-a fost contracandidat. (C.M.)

Articolul precedentMONITORUL PREŢURILOR: Puteţi compara tarifele din supermarketuri de acasă!
Articolul următorDIICOT: Grupare de traficanţi de ţigări cu vameşi angajaţi!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.