0:00

Deșeuri colectate selectiv pe malul Moldovei, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Luni dimineață, Primăria Roman și ODLO România SRL au desfășurat o activitate de ecologizare a malului stâng al râului Moldova. La activitate au participat 350 de voluntari din partea ODLO, plus o echipă a Primăriei Roman, acestea colectând selectiv deşeurile găsite pe malul râului.

“Activitatea a debutat la orele 8 dimineața. Acțiunea de ecologizare a vizat sectoarele Poligon Auto – Favorit și Lizieră – Bazar. Participanții au fost organizați în 4 echipe care au colectat selectiv deșeurile găsite pe malul stâng al Moldovei. După 3 ore, la finele acțiunii, s-au colectat 150 de saci, care au fost mai apoi ridicați de operatorul de salubritate Rossal Roman. Felicităm inițiatorii, iar conducerea Primăriei Roman își exprimă sprijinul pentru astfel de acțiuni ce încurajează voluntariatul și care asigură un mediu mai curat pentru municipiu”, a declarat Constantin Cudalb, consilier personal al primarului Laurențiu Leoreanu.

Acțiunea face parte dintr-o serie de activități dedicate Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, Zilei Internaţionale a Diversităţii Biologice şi Zilei Europene a Păsărilor. (C. MATEI)

Articolul precedentRomanul, locul I pe țară pentru PMP
Articolul următorGâdinți: Modernizarea centrului civic