tt (5)Încărcat cu bucuria reîntâlnirii cu publicul, Teatrul Tineretului anunţă deschiderea stagiunii 2015-2016, care va avea loc vineri, 25 septembrie 2015, de la ora 19:00, cu spectacolul Vicleniile lui Scapino după Molière, regia: Alexandru Mâzgăreanu (Sala mare).

Sâmbătă, 26 septembrie 2015, vor avea loc două spectacole: de la ora 12.00, la Sala mare, Ca nuca-n perete (basme teatrale după Ion Creangă de Traian Savinescu), iar de la ora 19.00, la Sala studio, Fetiţa soldat, de Mihaela Michailov, regia: Adrian Tamaş.

Şi în această toamnă, Teatrul Tineretului a primit invitaţia de a participa la mai multe festivaluri naţionale:

Luni, 28 septembrie 2015, Teatrul Tineretului participă la prima ediţie a Festivalului de Teatru „Excelsior Teen-Fest“ Bucureşti, cu spectacolul Vicleniile lui Scapino, care va fi prezentat de la ora 17.00, în Sala mare a Teatrului „Excelsior“, organizatorul festivalului. Evenimentul are loc la Bucureşti, în perioada 25 septembrie – 2 octombrie şi este dedicat în special adolescenţilor, construind pentru aceştia, prin artele spectacolului, un spaţiu creativ şi o platformă educaţională.

Pe 4 octombrie 2015, Teatrul Tineretului participă cu spectacolul Ca nuca-n perete la cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești”, organizat de Teatrul „Ion Creangă“ Bucureşti.

Pe 7 octombrie 2015, Teatrul Tineretului participă cu spectacolul Vicleniile lui Scapino la cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr de la Iaşi. Spectacolul va avea loc la Teatrul „Luceafărul“ Iaşi, organizatorul evenimentului.

Ca o noutate a acestei stagiuni, la Agenţia Teatrului Tineretului se vor pune în vânzare mai multe tipuri de abonamente valabile pentru spectacolele proprii:

Abonamentul junior (50 lei) – pentru studenți/elevi, cuprinde 6 unități – spectacole obișnuite, sala mare (stal) sau sala studio;

Abonamentul clasic (100 lei) – cuprinde 6 unități – spectacole obișnuite, sala mare (stal) sau sala studio;

Abonamentul senior (80 lei) – pentru pensionari, cuprinde 6 unități – spectacole obișnuite, sala mare (stal) sau sala studio;

Abonamentul VIP (300 lei) – va conține 2 locuri, lojă, pentru 6 premiere;

Abonament premieră (200 lei) – va conține 2 locuri, în sală, pentru 6 premiere;

Abonament de festival (300 lei) – va asigura intrarea la toate reprezentațiile programate în festival, care fac parte din selecţia oficială (mai puţin spectacolele extraordinare).

TT îşi aşteaptă publicul cu mult drag, promiţând porţi de intrare către noi înşine într-o lume tot mai nebună!

Articolul precedentTÂRGU NEAMŢ: Început de an şcolar cu discursuri şi urări de bine! GALERIE FOTO
Articolul următorACTUALIZARE Curtea de Apel Iaşi a decis ca violatorii din Vaslui să rămână în arest!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.