0:00

Deputatul Iulian Bulai, posibil politician al anului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiColegiul National al Asistenților Sociali (CNAS – care înseamnă și ceva mult mai important – Casa Națională de Asigurări de Sănătate) l-a desemnat, recent, pe deputatul USR Iulian Bulai la premiul „politicianul anului”. CNAS organizează de vreo patru ani o „Gală Națională a Excelenței în Asistență Socială”, în cadrul căreia se decernează sute de premii, la zeci de categorii, de la asistenți sociali în toate ramurile posibile, până la politicieni, jurnaliști și instituții. Nominalizarea deputatului Iulian Bulai a fost un bun prilej pentru staff-ul domniei-sale să mai emită un comunicat de presă:

„Deputatul USR Neamț Iulian Bulai a fost nominalizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali pentru a primi premiul «Politicianul anului» în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, eveniment ajuns la ediția cu numărul 5.

Încă de la preluarea mandatului, Iulian Bulai și-a propus ca primul proiect important ca parlamentar să fie modificarea Legii Adopției, proiect legislativ care urmează să fie depus la Camera Deputaților. În primul an de activitate parlamentară, a organizat deja dezbateri publice pe tema adopției în România și a avut întâlniri de lucru cu experți în domeniul protecției sociale. De asemenea, în aceeași perioadă, Iulian Bulai a depus mai multe interpelări la Ministerul Muncii și Justiției Sociale cu privire la diferite cazuri de abuzuri petrecute în centrele de plasament din țară

«Este o reală onoare și plăcere să aflu că sunt nominalizat pentru acest premiu în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Pe aceeași listă se află și alți oameni dedicați acestei cauze și, indiferent dacă voi fi premiat sau nu, eu îmi voi continua proiectele în acest domeniu de activitate. Pentru mine este o confirmare că activitățile mele nu sunt în van și asta îmi dă putere să merg mai departe. Suntem foarte aproape de momentul depunerii amendamentelor la Legea Adopției și sper să avem susținerea colegilor parlamentari de la toate partidele», a declarat deputatul Iulian Bulai”.

Toate persoanele nominalizate în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, inclusiv deputatul USR Neamț Iulian Bulai la categoria „Politicianul Anului”, pot fi votate AICI. (D. AILINCĂI)

Articolul precedentIncendiu într-o gospodărie din Agapia
Articolul următorProbleme cu dezinfecția la Spitalul Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.