Democrat-liberali contra liberali la Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* Daniel Cozma a acuzat PDL că ar fi „dărâmat” Şcoala din Humuleşti în legislatura trecută

* el a pierdut locul în CA-ul acestei şcoli în faţa PDL-istului Aurel Aciocârlănoae

* „Nu l-am auzit să vină în Consiliul Local să bată cu pumnul în masă că vrea bani pentru Școala din Humulești”, a replicat Viorel Bălţătescu, liderul PDL Târgu-Neamţ

Afirmațiile consilierului local PNL, Daniel Cozma, cu referire la faptul că, în vechea legislatură, PDL ar fi „dărâmat” Școala de la Humulești, l-a făcut pe șeful PDL Târgu-Neamț să-i răspundă. Daniel Cozma a făcut respectiva afirmație pe fondul trădării unor colegi de la PNL care l-au votat pe Aurel Aciocârlănoae ca membru în Consiliul de Administrație a Școlii din Humulești și nu pe el, așa cum se aștepta.

„Nu voi accepta niciodată ca un om din legislatura trecută de pe timpul lui Arnăutu, care a dărâmat Școala de la Humulești, atunci PDL având majoritate în Consiliul Local, iar acum acel membru PDL să fie propus în Consiliul de Administrație al Școlii Ion Creangă din Humulești. E vorba de domnul Aurel Aciocârlănoae. Iar eu care sunt din Humulești, care m-am implicat în problemele acestei școli, acum să fiu nevoit să accept să fiu trădat de proprii mei colegi. Au fost doi colegi care m-au trădat. Dacă lucrurile vor decurge în continuare la fel, voi merge în Biroul Județean și voi lua o decizie, dacă voi rămâne sau nu în continuare consilier local. Vreau să discut întâi cu domnul președinte Dorin Ursărescu și cu domnul Traian Humulescu, apoi voi lua o decizie dacă mai rămân sau nu consilier local”, a precizat acum o săptămână Daniel Cozma, consilier local PNL.

„Activitatea lui în CA a fost zero”

Replica democrat-liberalilor nu a întârziat să apară, iar prin vocea președintelui PDL Târgu-Neamț, Viorel Bălțătescu, se insinuează faptul că activitatea consilierului local PNL Daniel Cozma ar fi nulă.

“Daniel Cozma este un consilier foarte bun, zic eu, și simpatic, numai că am impresia că e puțin agitat, nervos câteodată, se supără din orice, mai ales pe colegii lui de la PNL, despre care afirmă că unii dintre ei l-au trădat și nu-l sprijină. Eu nu cred lucrul acesta. USL l-a sprijinit întotdeauna pe Daniel Cozma, pentru că înainte de aceste alegeri pentru Consiliile de Administrație de la școli, Daniel Cozma a fost membru în CA la Colegiul Tehnic Ion Creangă timp de un an și jumătate. Dar eu unul nu i-am simțit activitatea consilierului Daniel Cozma în CL că el face parte din acest CA de la Liceul Creangă. Nu l-am auzit niciodată să vină în CL să spună problemele liceului și să ceară bani pentru această școală. Practic activitatea lui în CA a fost zero. Acum degeaba se supără pe colegii lui că nu l-au ales în CA la Școala Humulești. Și mai grav de atât, vine și spune în presă că acei consilieri PDL din legislatura trecută au dărâmat școli. Eu am impresia că Daniel Cozma a lipsit în ultimii 12-15 ani și nu știe ce au făcut consilierii PDL, împreună cu cei de la PNL și PSD din vechea legislatură, când noi am reabilitat toate școlile din oraș. Acum 10 ani de zile, domnule Cozma poate nu știe cum arăta Școala din Humulești, când era în pericol ca toate tavanele să cadă peste elevi și profesori. Cei de la PDL au reconstruit Școala de la Humulești. Eu nu l-am auzit pe domnul Cozma să vină în Consiliul Local să bată cu pumnul în masă să spună că vrea bani pentru Școala din Humulești. Și nici nu e nevoie să fii membru în CA ca să ceri bani. Poți cere bani și din calitatea de simplu ales local. De ce nu a venit până acum să ceară în Consiliul Local bani pentru școală? Nu l-am auzit niciodată. Mai mult de atât, PDL a făcut grădinițe noi în oraș, cum ar fi Grădinița Nr. 2. Toate școlile au fost renovate în vechea legislatură, pentru că atunci când am preluat Primăria Târgu Neamț, în frunte cu domnul Arnăutu, am preluat școlile care nu arătau ca acum. Le-am renovat de la 0. S-au montat centrale termice, garduri, săli de sport. Așa că afirmația domnului Cozma, cum că PDL a dărâmat școlile din oraș este falsă. PDL a construit școli, nu a dărâmat”, a precizat Viorel Bălțătescu, președintele PDL Târgu-Neamț.

Ciprian Traian STURZU

Articolul precedentExperiment: Preţurile din Piatra-Neamţ, transformate în euro
Articolul următorSpitalul Neamț își păstrează managerul

2 COMENTARII

  1. Dl.Daniel Cozma o sa fie dat afara din PNL pentru ca s e ia de cei din PDL.DOAR SE VEDE ALIANTA CONTRA PNL-ULUI CA SA-L DEA LA O PARTE PE DL ANTONESCU DIN POZITIA D E CANDIDAT USL LA PREZIDENTIALE. DIN PACATE PNL-UL TARGU NEAMT ESTE CONDUS DE PSD IN CARDASIE CU PSD.SE VEDE DE LA O POSTA!Toti sefii din PNL umbla dupa CIOLAN SI NINTERES PERSONAL.ASA DEGEABA ARE DREPTATE COZMA CA TOT EL O S-O IA IN FREZA PANA LA URMA.

Comments are closed.