isj 2014Profesoara Mirela Cristina Grigore a renunțat să mai fie inspector școlar de Franceză, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Neamț, alegând calea demisiei. Decizia este una neașteptată, dacă luăm în calcul faptul că, după organizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor de inspectori școlari, aceasta a trecut cu brio de concurs.

Prof. Viorel Stan, inspector școlar general al IȘJ Neamț spune că nici el nu se aștepta la această decizie, însă nu va face altceva decât să pună în aplicare opțiunea doamnei profesoare.

„Sunt motive personale invocate de doamna Grigore. Până la numirea unui alt inspector vom apela tot la ajutorul dumneaei deoarece cunoște foarte bine profesorii de franceză și știe ce e de făcut pe zona în care a lucrat până acum”, a spus inspectorul Stan.

Întrebat dacă s-a gândit la un înlocuitor, „generalul” s-a rezumat la a spune că nu va căuta profesori din zonele Roman și Târgu-Neamț, dar că până acum nu are nicio variantă sigură. Pe de altă parte, există și supoziția, alimentată de unele persoane din inspectorat, că doamna Grigore ar fi renunțat din cauza episodului cu bacalaureatul, unde au fost descoperite nereguli. Așa cum ne-a precizat inspectorul Stan, profesoara Grigore a fost membră în comisia de bacalaureat. La momentul redactării acestei știri, am încercat să o contactăm telefonic pe prof. Grigore, însă ni s-a răspuns că aceasta nu este în inspectorat. (M. TEODOROF)

Articolul precedentCupa României: Rapid CFR Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ (09.09; 16:30)
Articolul următorIată de ce a plecat ginecologul de la Bicaz: „Am plecat din cauza condițiilor. Am anunțat, cu patru luni înainte”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.