Demisie la PSD, după alegeri! Înlocuitor e cel care a provocat demisia!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPreşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, a demisionat din funcţie, după ce candidatul partidului la Primăria Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a pierdut alegerile în favoarea PNL, a declarat pentru AGERPRES, marţi, 7 iunie, secretarul organizaţiei, Iulia Fuior.

Potrivit sursei citate, Donţu a demisionat din funcţie, pentru că nu şi-a îndeplinit obiectivul stabilit înaintea campaniei electorale, cel de a câştiga alegerile locale în municipiul Suceava.

Iulia Fuior a explicat că Ovidiu Donţu a anunţat că va demisiona din funcţia de preşedinte al organizaţiei, dacă nu va atinge obiectivul propus, cel de câştigare a alegerilor cu candidatul pentru Primăria Sucevei, Tiberius Brădăţan.

Secretarul Organizaţiei Municipale a PSD Suceava a spus că, potrivit statutului, funcţia interimară de preşedinte a organizaţiei revine lui Tiberius Brădăţan care este prim-vicepreşedintele la nivel municipal.

„Vom vorbi cu dumnealui să vedem dacă va accepta. Normal, lui îi revine această funcţie”, a spus Iulia Fuior.

Ovidiu Donţu şi Tiberius Brădăţan nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere. (AGERPRES)

Articolul precedentACTUALIZARE Poziţia Universităţii „Petre Andrei” Iaşi în cazul profesorului cercetat pentru luare de mită
Articolul următorSchimbările la Primărie încep cu site-ul oficial
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.