După 33 de ani, în funcția de director al Școlii Gimnaziale Drăgănești, profesorul Vasile Predoaia și-a înaintat demisia la Inspectoratul Școlar Județean Neamț. Motivele?

Directorul spune „motive personale”, dar… „Am fost directorul acestei școli timp de 33 de ani. Am prins perioada ceaușistă, Epoca de Aur. Atunci învățământul arăta altfel. După aceea au început să apară în peisaj tot felul de cadre didactice necalificate. Am vrut să plec la oraș și să-mi continui activitatea acolo, am vrut să merg mai departe. Am fost rugat să rămân, pentru stabilitatea școlii. Am făcut-o, dar anii au trecut și nu am mai plecat. De anul trecut, mi-am încheiat mandatul și am fost numit cu delegație. N-aș vrea să comentez prea multe despre demisia mea”, a declarat Vasile Predoaia.

De la IȘJ Neamț se cunoaște intenția de demisie, dar nu se intră în detalii. Până când se va găsi un înlocuitor, cei aproximativ 220 de elevi înscriși la școala din Drăgănești vor fi diriguiți, în continuare, de profesorul Predoaia. „Pot să vă spun doar că sunt invocate motive personale. O să acceptăm demisia, dar trebuie să vedem dacă avem pe cine să aducem în loc”, a declarat Viorel Stan, inspector școlar general al IȘJ Neramț. (M. TEODOROF)

2 COMENTARII

  1. Tot respectul pt Dl Director Predoaia care mi-a fost profesor,director si coleg,…sper ca decizia luata sa fie cea mai buna optiune atat personal cat si profesional.

Comments are closed.