0:00

Demisie din Consiliul Local Bălțătești: „Nu vreau să mai aud de politică!”, ZCH NEWS - sursa ta de informații

După eșecul de la alegerile parțiale la funcția de primar din comuna Bălțătești, consilierul local PMP, Eugen Grigoraș s-a decis să-și depună o surprinzătoare demisie, atât din partid, cât și din legislativul local.
Eugen Grigoraș s-a arătat dezamăgit de politica românească și de cei care o practică, atât  pe plan local și național: „Mi-am depus demisia din Consiliul Local și din PMP. Nu vreau să mai aud de politică. Îi las pe alții să-și facă jocurile și interesele. Nu sunt făcut pentru a face politică, cum vor alții și după interese. Vreau să fiu un om liber și să-mi văd de familie. Nu o să accept niciodată să fiu un primar condus de la București și de către oameni de afaceri locali”, ne spune Eugen Grigoraș. Acesta va fi înlocuit în Consiliul Local de Vasile Iosub, următorul de pe lista PMP, care lucrează ca șofer pe microbuzul școlar.
Eugen Grigoraș a obținut la aceste alegeri 273 de voturi, mai mult decât la alegerile locale de anul trecut, când a obținut 150 de voturi.
Laurențiu Dulamă, liderul PMP de la județ a fost surprins de decizia lui Eugen Grigoraș: „Nu mi-a spus nimic de intenția sa de a-și depune demisia. O să-l sun și o să încerc să-l determin să revină asupra deciziei. Ar fi păcat, pentru că a crescut ca și încredere și intenție de vot, față de anul trecut. La aceste alegeri a obținut un număr de voturi dublu. Peste trei ani de zile ar fi avut șanse mari să ajungă primar”.
C.T. STURZU

Articolul precedent”Performanță”: a furat o mașină, a condus-o 3 km și a băgat-o într-un podeț
Articolul următorFost deputat de Neamț pus sub supraveghere pentru 3 ani
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.