pietricica turism

Marți, 15 august, o delegație a Primăriei Răucești va participa la manifestările dedicate zilei comunei Baia (Suceava). La invitația doamnei dr. Maria Tomescu, primarul comunei Baia, din delegaţia de la Neamţ vor face parte primarul Dumitru Bălăjel, viceprimarul Ion Manolache, Fanfara de la Răucești și Dumitru Stan, autorul cărții “Toate drumurile duc la Baia”.

BAIA

Reprezentanţi ai Primăriei Baia au participat, anul acesta, la invitația primarului Dumitru Bălăjel, la evenimentul dedicat împlinirii a 580 de ani de atestare documentară a comunei Răucești. Din delegația comunei Baia au făcut parte primarul Maria Tomescu, viceprimarul Mihai Biserică, directorul Centrului Cultural din Baia, doamna Teodora Murariu și profesorul de istorie Ioan Natu.

Maria TOMESCU şi Dumitru BĂLĂJEL

“La invitația doamnei primar dr. Maria Tomescu vom participa la ziua comunei Baia. Suntem onorați de invitație și vom merge și noi cu renumita fanfară de la Răucești, dar și cu autorul cărții Toate drumurile duc la Baia, domnul Dumitru Stan. Suntem prieteni cu cei din comuna Baia, cu cei din conducerea primăriei și sperăm ca prietenia dintre localitățile noastre să dăinuiască peste veacuri”, ne-a declarat primarul Dumitru Bălăjel. (C.T. STURZU)