aleho
heidelbergcement

ACTUALIZARE 17.05: REMEDIEREA PARȚIALĂ A DEFECŢIUNII TEHNICE a Sistemului Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS

Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi este abilitat să comunice următoarele:

Revenim cu precizări la comunicatul anterior cu nr. 688.877 din 16 mai a.c. și arătăm că avaria de natură tehnică a fost parțial remediată de către colegii de la structura de comunicaţii şi informatică.

În prezent, activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar este blocată doar la ghișeul Poliției municipiului Iași.

Certificatele de cazier judiciar sunt eliberate în continuare în regim normal (pe loc) la celelalte 5 ghișee de pe raza județului Iași:

  • la sediul Inpectoratului de Poliție al Județului Iași;
  • la sediul Poliției Municipiului Pașcani;
  • la sediul Poliției Orașului Târgu Frumos;
  • la sediul Poliției Orașului Hârlău;
  • la sediul Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni

***** ȘTIRE INIȚIALĂ

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, iar activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar este îngreunată”, informează Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

În acest moment, colegii de la structura de comunicaţii şi informatică lucrează pentru remedierea situaţiei apărute, în cel mai scurt timp. Structurile de cazier judicar vor putea primi în continuare cereri de la cetăţeni, urmând ca documentele să fie emise ulterior, în termenul legal de 3 zile. Imediat cum vor apărea informaţii noi, le vom aduce la cunoştinţa opiniei publice. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, se arată în comunicatul polițiștilor. (ZCH News)

FOTO: Digi24