reclama autocenter

Un individ din Vânători, Neamț, și-a făcut cadou, de ziua lui, o reținere de 24 de ore în Arestul Poliției. În ziua de 10 iunie, când tocmai împlinea 26 de ani, s-a ”sărbătorit” corespunzător, după care a luat o lopată și s-a ”manifestat” în plină stradă, lovind o mașină aflată în fața unui service auto. Mașina aparține unui bărbat de 33 de ani, care a anunțat poliția.

Din cercetări a reieșit că, cel în cauză s-a deplasat cu autoturismul la un service auto din localitatea Vînători – Neamţ, în vederea efectuării unor reparaţii. În timp ce autoturismul se afla parcat  în apropierea atelierului auto, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 26 de ani, folosindu-se de o lopată, ar fi distrus luneta şi parbrizul autoturismului, creând astfel un prejudiciu de aproximativ 1.200 de lei”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

După incident, tânărul a fost reținut, pentru distrugere și introdus în Arest, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Până una, alta, omul a rămas fără parbriz și fără lunetă, pentru că unui ”defect” i s-a pus pata pe o mașină, aflată în stradă, adică pe un drum public.

C.M.

 

Articolul precedentCopil de nici 2 ani, lovit de o mașină
Articolul următorDouă persoane încarcerate într-o mașină lovită de tren, a fost chemat elicopterul SMURD