0:00

În cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Piatra-Neamț, în perioada 23-25 iunie, în oraș sunt invitate delegații din Grecia și Polonia. Pe 24 iunie, primarul Andrei Carabelea va semna, împreună cu omologul său, Ioannis Kontzias, acordul de înfrățire cu orașul turistic Istiaia-Aidipsos de pe insula Evia, unul dintre locurile preferate de turiștii români pentru vacanțe, atât vara, pentru plajă, cât și iarna pentru schi.

De Zilele Municipiului, Piatra-Neamț se înfrățește cu orașul Istiaia-Aidipsos, din Grecia / Ambasadorul Poloniei e invitat la evenimente, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOrașul grecesc are mai mult de 71 de hoteluri și este înfrățit cu orașul Voluntari, de lângă București, județul Ilfov. Istiaia este un oraș cu un farmec aparte, îmbinând litoralul cu zonele împădurite, dispune și de băi termale într-un complex de balneo-terapie situat chiar în centrul urbei.

De Zilele Municipiului, Piatra-Neamț se înfrățește cu orașul Istiaia-Aidipsos, din Grecia / Ambasadorul Poloniei e invitat la evenimente, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe 25 iunie, va avea loc evenimentul în cadrul căruia va fi dezvelită placa omagială ce va marca 105 ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între Regatul României Întregite și Polonia Restituta, la sediul Batalionului “Mareșal Josef Pilsudski”, după cum precizează Referatul de aprobare din spatele proiectului prin care vor fi alocați 20.000 de lei din buget pentru organizarea celor două evenimente. La dezvelirea plăcii omagiale, va fi prezent ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Polone în România, Pawel Soloch.

Angela Croitoru

Articolul precedentCod galben de caniculă pentru Regiunea Nord-Est
Articolul următorCinci străzi din Piatra-Neamț fără apă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.