0:00

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu” Neamț găzduiește între 10 și 21 februarie, în Sala Cupola, expoziția de pictură „Peisaje pietrene-evocare picturală”, a artistului plastic Vasile Trăistariu, se anunţă într-o informare de presă. Vernisajul va avea loc luni, 10 februarie, cu începere de la ora 17:00, iar prezentarea va fi realizată de criticul de artă Emil Nicolae.

De luni, expoziție de pictură Vasile Trăistariu, la Biblioteca „Kirileanu”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Iubesc orașul și peisajul pietrean. Prezint 80 de lucrări, dintre care 16 sunt ulei pe pânză, iar 64 pastel, acuarelă și tuș. Lucrez de șase luni la această expoziție, pe care o consider un cadou pentru pietreni. Aceasta este a șaptesprezecea mea expoziție personală, fapt ce mă bucură nespus”, a menţionat Vasile Trăistariu.

Plasticianul s-a născut la 10 mai 1975, la Piatra-Neamț. Este absolventul primei promoții a Liceului de Arte „Victor Brauner”. Ulterior, a absolvit Academia de Arte Frumoase „George Enescu” Iași, promoția 2000, la clasa profesorului Dan Hatmanu. (M.C.)

Articolul precedentLocuri de muncă în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est
Articolul următorSătul de avertizările meteo, Raul Papalicef spune: ”Trăim de la Codul galben în sus”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.