ACTUALIZARE 2: HCM Roman a reuşit calificarea în optimile Cupei EHF, câştigând de o manieră categorică şi meciul din deplasare cu Fram Reykjavik, din această seară (21 noiembrie). Scorul înregistrat în Islanda:27 – 22 (14 – 12). În primul meci, jucat în Sala Sporturilor din Roman, în urmă cu o săptămână, HCM a învins echipa islandeză cu scorul de 29-25. (M. CONSTANTINESCU)

ACTUALIZARE 1: HCM Roman a avut parte de o deplasare de coșmar pentru returul cu Fram Reykjavik: 5 ore cu autocarul, plus alte 6 cu avionul au parcurs handbalistele – cea mai îndepărtată destinație din istoria clubului, potrivit site-ului oficial al grupării romaşcane.

Vă oferim o galerie foto de la antrenamentul oficial al fetelor de la HCM, postate de viceprimarul municipiului Roman, Lucian Micu, preşedintele clubului romaşcan pe pagina proprie de Facebook:

Nu va fi o misiune uşoară, echipa din Reykjavik ne-a dat o replică bună pe teren propriu. Totuşi, noi avem un avantaj de 4 goluri şi consider că plecăm cu prima şansă“, a spus antrenorul Florentin Pera.

Depinde de cum o să jucăm noi, cât de bine facem jocul în apărare şi cu siguranţă vom câştiga”, a completat Carmen Stoleru.

Cred că suntem pregătite să tranşăm calificarea în favoarea noastră”, a declarat și Andreea Dinu.

Mi-aş dori foarte mult să încheiem acest sezon cu o victorie, să legăm cele 5 victorii de până acum. Sunt convins că stă în puterea fetelor noastre să obţinem acest rezultat pozitiv“, a spus președintele clubului, viceprimarul Lucian Micu. (M. CONSTANTINESCU)

hcm fram 04ŞTIRE INIŢIALĂ: Mai sunt doar câteva ore până la partida retur din cadrul Cupei EHF dintre formaţiile Fram Reykjavik şi HCM Roman.

Meciul are loc în Islanda şi va începe la ora 19:00, ora României.

“Suntem montaţi pentru returul din Islanda, deoarece calificarea în optimi nu este jucată. Le-am spus şi fetelor acest lucru”, a declarat, la jumătatea săptămânii, antrenorul Florentin Pera.

“Sperăm să jucăm mai bine decât în prima manşă, să câştigăm şi să ne calificăm”, a spus, la rândul său, Laurenţiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

În primul meci, jucat în Sala Sporturilor din Roman, în urmă cu o săptămână, HCM a învins echipa islandeză cu scorul de 29-25.

Meciul din Islanda va fi transmis LIVE, integral, pe www.roman24.ro, cu începere de la ora 19:00. Comentariul este asigurat de Tudor Ciobotaru.

Foaia meciului de la Reykjavik, conform www.eurohandball.com:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2015/11/hcm-roman-fram-foaie-de-meci.pdf

(M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentACTUALIZARE LIGA A III-A: Cetatea – Panciu 1 – 0 * Rădăuţi – Petrotub 0 – 1
Articolul următorLIGA A II-A: FC Ceahlăul – Gloria Buzău 0 – 1! CLASAMENT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.