De astăzi, Planetariu mobil la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn perioada 24 – 30 octombrie, la Muzeul de Istorie și Arheologie din Piatra Neamț, se va desfăşura ediţia a II-a a Planetariului Educațional Mobil.

„Seriile de proiecții și prezentări interactive vor aduce vizitatorilor un bagaj de informații interesante despre univers, constelații, asteroizi, exploratori ai universului, despre Galileo Galilei sau robotul Curiosity”, precizează organizatorii.

Manifestarea are loc într-un dom mobil, cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri.

Spectacolele vor avea loc între orele 9:00-17:00.

Inițiativa aparține Asociației Astronomice „Pluto”. La această ediție, tema propusă este “Exploratori ai Universului: Galileo Galilei și Curiosity”.

De astăzi, Planetariu mobil la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Curiosity

„Spectacolele noastre se desfășoară întotdeauna în această formulă, iar răspunsul publicului este mereu unul pozitiv. Credem că planetariul nostru mobil e cu atât mai binevenit pentru copiii din Piatra Neamț”, a declarat Adrian Filpișan, reprezentantul Asociației Astronomice „Pluto” și coordonator al proiectului.

De astăzi, Planetariu mobil la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații
NASA: „În mijlocul furtunii”

Spectacolele durează 45 de minute, iar domul are o capacitate de 60 de persoane. Prețul unui bilet este de 10 lei, care include și vizitarea muzeului de istorie.

Accesul la eveniment se face fie pe bază de rezervări la 0752/690245 sau [email protected], fie cu 15 minute înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDemersuri pentru giratoriul romașcan
Articolul următorLIGA A V-A: „Tunarii” din Văleni, scorul etapei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.