După mai bine de trei ani de așteptări, la Spitalul Bicaz, astăzi, 10 noiembrie, se va relua activitatea medicală și vor fi tratați primii pacienți. Momentul redeschiderii pare să fie unul cu repetiție, un episod diferit de această dată urmând să se deruleze mâine, în prezența autorităților locale și a invitaților de la Capitală. Așa cum a declarat Nicolae Sălăgean, primarul orașului Bicaz, mâine, 11 noiembrie, și-a anunțat vizita, la Spitalul Bicaz, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu. Și chiar dacă, în mod protocolar, toată lumea s-ar fi așteptat ca deschiderea să coincidă cu vizita oficialului, primarul Sălăgean a considerat că niciun motiv nu este destul de întemeiat, pentru a amâna tratarea celor care au nevoie de îngrijiri medicale.

„Spitalul este oficial deschis. Potrivit celor din cabinetul ministrului, marți, Nicolae Bănicioiu ar trebui să ajungă la Bicaz. Asta nu înseamnă că trebuie să ținem închis spitalul pentru cei care au nevoie să fie îngrijiți medical. Pacienții vor internați, tratați, medicii vor fi la posturi și toată activitatea se va derula potrivit cu condițiile unui spital funcțional”, a precizat primarul Nicolae Sălăgean. (M.T.)

Articolul precedentCum rămâne cu primăria?
Articolul următorPrimăria Roman, preţ mai mic pentru energia electrică

3 COMENTARII

  1. mINCIUNI ELECTORALE PSD PENTRU TURUL 2!!!
    CASA DE SANATATE NU ARE CU CINE FACE CONTRACT PENRTU CA NU EXISTA MEDICI ANGAJATI.CONSULTA CUMVA PSD-UL BOLNAVI CARE SE ADRESEAZA ACESTEI LOCATII CARE SE NUMEA CANDVA SPITAL??

  2. Sa va fie rusine trebuia sa fie alegeri sa putem a deschide spitalul cu altă ocazie nu ar fi fost nici o sa șansă pentru pensionarii care mai sunt acolo si pot fi ușor manipulați cu ocazia asta.votati ponta ca peste 5 ani mai cumparam niste pământ pentru cimitir.rusine PSD

Comments are closed.