0:00

De 3 ori victimă: accidentat, bătut de şofer şi lăsat în şanţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞoferi care să fugă de la locul accidentului s-au mai văzut în judeţul Neamţ, dar şoferi care să-şi bată mai întâi victimele şi apoi să plece – mai rar. Şi totuşi există şi astfel de oameni, unul dintre ei fiind prins de poliţişti în dimineaţa de 4 aprilie, după o noapte întreagă de căutări şi verificări.

Aşadar, în seara de 3 aprilie, un bărbat de 55 de ani din comuna Ion Creangă, care conducea un autoturism pe DJ 207 C, a acroşat un triciclu împins de un tânăr de 24 de ani. După impact, tânărul s-a dezechilibrat, a căzut în şanţ, iar triciclul s-a răsturnat peste el. Şoferul a oprit, l-a luat la întrebări pe tânărul lovit, i-a tras şi o bătaie, după care a plecat liniştit spre benzinăria din localitate.

„În această dimineață, conducătorul auto a fost depistat de către polițiști, iar în urma testării cu aparatul etilotest a reieșit că se afla sub influența băuturilor alcoolice”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea sub influența alcoolului şi lovire sau alte violenţe.

Iar drept dovadă că „şofatul pe trei cărări” este sport de masă în judeţul Neamţ stau rezultatele unei acţiuni făcute de poliţiştii rutieri în perioada 1-3 aprilie, când au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 7 permise pentru conducere sub influenţa alcoolului. De asemenea, alţi 6 şoferi s-au ales cu dosare penale, pentru că aveau o concentraţie de alcool de peste 0,40 mg/l în aerul expirat, adică depăşiseră limita dintre contravenţie şi infracţiune.

Cristina MIRCEA

Articolul precedentANM: Călduri de… aprilie
Articolul următorBicăjenii, buni de plată pentru lucrări dinaintea alegerilor locale din 2012
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Câteva chestiuni…… 1. Un șofer beat nu te poate bate ! 2. Conduce seara și constați dimineața alcoolemia ? hm ! 3.Unde sunt polițiștii atunci când ai nevoie de ei ? au program fix ? inchidem dugheana și plecăm acasă ?…………………………………..Articolul dv. e cu răspuns inclus ! Ardeții pe nemernici dar și șpăgarii să mai steie pe la servici….

Comentariile sunt închise.